سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است
سرخط خبرها

سخنگوی قوه قضائیه: برنامه مبادله در مورد «احمدرضا جلالی» وجود ندارد| آخرین وضعیت پرونده بیژن زنگنه

  • کد خبر: ۱۰۹۸۸۹
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۶
سخنگوی قوه قضائیه: برنامه مبادله در مورد «احمدرضا جلالی» وجود ندارد| آخرین وضعیت پرونده بیژن زنگنه
سخنگوی جدید قوه قضائیه وعده داد با مجرمان و متخلفان مقصر در حادثه روز‌گذشته فرو ریختن برج در آبادان برخورد قاطع می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ذبیح‌الله خداییان در پانزدهمین نشست خبری خود در جایگاه سخنگویی قوه قضاییه از پایان دوره مسئولیتش در این کسوت خبر داد و گفت: زمانی که مسئولیت سازمان بازرسی کل کشور به بنده محول شد، در جلسه معارفه از ریاست قوه قضاییه تقاضا کردم به لحاظ کثرت کار در سازمان بازرسی کل کشور، مسئولیت سخنگویی بر عهده فرد دیگری باشد.

در همین حال «مسعود ستایشی» دادیار دادسرای دیوان عالی کشور با حکم حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای، رئیس دستگاه قضا با حفظ سمت در تاریخ ۲۱ اردیبهشت به عنوان سخنگوی دستگاه قضا منصوب شد.

سخنگوی جدید قوه قضائیه در نخستین نشست خبری خود با رسانه‌ها و خبرنگاران که پیش از ظهر امروز سه‌شنبه ۳ خرداد برگزار شد، درباره حکم اعدام احمدرضا جلالی گفت: در مورد «احمدرضا جلالی» برنامه مبادله وجود ندارد. قوه قضاییه بحث اجرا را دارد و این مهم برعهده دادستان محترم و اجرای احکام است. تحقیق کنید ببینید «حمید نوری» چه سرنوشتی پیدا کرده است. نسبت به شرایط آقای نوری جای اعتراض وجود دارد. پرونده آقای نوری تحت تاثیر گروهک تروریستی نفاق و گروهک‌های معاندین مورد بررسی سیاسی قرار گرفته است. به حمید نوری حق دسترسی به وکیل نداده‌اند. حمید نوری دو سال و نیم است در انفرادی به سر می‌برد و ۲۰ روز است با خانواده تلفنی صحبت نکرده است. حقوق بشر غربی را در موضوع حمید نوری داریم می‌بینیم. مظلومیت آقای اسدی به لحاظ وظیفه ذاتی ما باید تبیین شود.

ستایشی با اشاره به حادثه آبادان گفت: طبق آخرین وضعیت این حادثه، متاسفانه تعدادی از شهروندان مقاوم آبادان در این حادثه فوت کردند و تعدادی نیز مصدوم شدند و قوه قضاییه این حادثه را تسلیت می‌گوید و با آبادانی‌های عزیز همدرد است و براساس تأکید‌های مقامات قضایی وعده می‌دهیم هر که در این فرایند مرتکب جرم شده است بدون هیچگونه اغماض رسیدگی می‌کنیم البته فرایند پیشگیرانه برای دستگاه‌های متولی یک اصل است تا شاهد اینگونه حوادث ناگوار نباشیم.

سخنگوی دستگاه قضا گفت: ۲۳۲ انجمن حمایت از زندانیان در سطح کشور داریم که حدود ۳۷۷ میلیارد در سال گذشته در حوزه حمایت از خانواده‌های مددجویان پشتیبانی صورت گرفت. بیش از ۴۷ هزار خانواده در سال گذشته تحت حمایت قرار گرفتند.

سخنگوی دستگاه قضا بیان کرد: بازداشت، تعقیب جزایی و صدور حکم جزایی آقای اسدی از ابتدا تا انتها واجد پیگیری است. وی بر اساس یک طراحی از پیش تعیین شده و با استفاده ابزاری از گروهک‌های ضد انقلاب و خصوصا منافقین بازداشت شده است؛ این دقیقا خلاف مقررات بین‌المللی است. با توجه به رعایت نکردن کنوانسیون بین المللی وین باید به جامعه بین الملل پاسخگو باشید. به آلمان، بلژیک و اتریش تذکر داده‌ایم. فرآیند رسیدگی به پرونده آقای اسدی در آلمان و بلژیک غیر قانونی بوده است. آقای اسدی از حداقل حقوق خود هم بهره‌مند نبوده است. از ظرفیت حقوقی و دیپلماتیک برای پرونده وی استفاده خواهیم کرد. از دولت بلژیک می‌خواهیم بدون فوت وقت و بدون قید و شرط نسبت به آزادی آقای اسدی اقدام کند.

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت پرونده کرسنت و شخص بیژن زنگنه وزیر سابق نفت اظهارداشت: این پرونده در دادگاه کیفری یک تحت رسیدگی قرار دارد و فرد مورد نظر در دادگاه حضور یافته و پرونده در حال رسیدگی است.

ستایشی درباره اقدامات سازمان تعزیرات حکومتی در حوزه نظارت بر بازار گفت: از اول سال ۱۴۰۱ تا ۳۱ اردیبهشت، در شعب تعزیرات حکومتی ۶۳۶۵۱ مورد پرونده تشکیل شده است که با همکاری و تعامل دستگاه‌های نظارتی ۲۸۰۳ تن روغن، ۱۲۱۳ تن برنج،۵۷۲ تن آرد،۱۳۳۳ تن شکر و ۶۵ تن ماکارونی کشف شده است. امیدواریم با تدابیر اتخاذ شده این اقلام سریع در چرخه توزیع قرار بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->